عبدالوهاب سهل آبادي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، با بيان اينکه اصفهان به عنوان يکي از استان هاي صنعتي کشور، در اين بخش اشباع شده است، اظهار کرد: اصفهان پتانسيل بالايي در بخش گردشگري و آي تي دارد که متاسفانه از آن استفاده نمي شود، از سوي ديگر به جاي تخريب برخي کارخانه هاي قديمي شهر و تبديل آن به واحدهاي تجاري و مسکوني مي توان با تغيير کاربري آن به موزه از اين مراکز صنعتي استفاده آموزشي کرد و به سمت صنايع پاک در راستاي توسعه اشتغال پاک رفت.
وي با تاکيد بر اينکه بخش خصوصي و دولتي بايد به سمت صنايع پاک و فناوري هاي نوين حرکت کند، تصريح کرد: اصفهان بهره مند از جوانان خوش فکر و متخصص در حوزه آي تي است، اما هنوز از اين ظرفيت براي توسعه استان استفاده کامل نشده است.
رييس اتاق بازرگاني اصفهان با بيان اينکه شرکت هاي دانش بنيان و استارتاپ ها نيازمند حمايت هستند، تاکيد کرد: امروز اين شرکت ها درگير مسائل بانکي هستند و به دليل اينکه حمايت مالي مناسبي از سوي دولت و بخش خصوصي از آنها نمي شوند، بعضا به موفقيت نمي رسند.
وي با تاکيد بر اينکه استارتاپ ها نيازمند صندوق حمايتي هستند، اظهار کرد: يک فرد به تنهايي نمي تواند طرح يا ايده اي را ارائه و در نهايت قادر به فروش و سرمايه گذاري آن باشد.
سهل آبادي با بيان اينکه براي پيشرفت و موفقيت استارتاپ ها نيازمند ايجاد صندوق حمايتي در اين بخش هستيم، تصريح کرد: متاسفانه در ايران به معناي واقعي در حوزه استارتاپ ها و سرمايه گذاري در اين بخش در بين مردم فرهنگ سازي نشده و مردم حاضر به قبول ريسک سرمايه گذاري در کسب و کارهاي نوپا نيستند، در حاليکه اين حوزه حتي بيشتر از دلالي در بازار دلار و سکه مي تواند درآمدزا باشد.
وي با بيان اينکه استارتاپ ها نيازمند پشتوانه قانوني و حمايت مادي و معنوي هستند، خاطرنشان کرد: در شرايط اقتصادي و تحريم هاي امروز آمريکا، مي توان با تکيه بر توان نخبگان و ايده هاي آنها و همچنين تکنولوژي هاي نوين موفق به دور زدن تحريم ها و گذر از اين بحران شد.